Hai sa fii spectACTOR la D.E.T!

Posted on 11 Mai 2010. Filed under: Oameni | Etichete: |

HAI LA TEATRU!

In Liceul Greco-Catolic „Timotei Cipariu”, Clubul D.E.T si ArtFusion organizeaza maine  un spectacol de teatru-forum pe tema sociala a relatiei dintre elevi, profesori si parinti. Dupa ce voluntarii Clubului D.E.T, cu ajutorul voluntarilor de la Art Fusion, vor juca situatii intalnite in institutiile de invatamant, oricine dintre spectatori este invitat sa se puna in pielea personajelor urmarite, pentru a da situatiei o mai buna finalitate.  Desfasurat intr-un mediu non-formal, evenimentul ofera celor prezenti sansa de „a se juca” si totodata, de  a invata despre probleme sociale din educatie.

Actorii vor fi studentii de la Facultatea de Asistenta Sociala care implementeaza proiectul D.E.T si unul dintre elevii Liceului Greco-Catolic „Timotei Cipariu”, membru al Clubului D.E.T . Prin urmare, daca vrei sa-ti vezi colegii de facultate/liceu sau doar de generatie jucand teatru, intalnirea de maine este ocazia perfecta. In plus, vei vedea expuse pe viu situatii cu care, probabil, te-ai confruntat si tu. Este o ocazia pentru  a pune intrebari si a gasi variante de raspuns pentru problemele sociale.

Spectacolul de teatru-forum este moderat de 2 voluntari de la ArtFusion.

Clubul D.E.T este un proiect finantat de Comisia Europeana prin programul „Tineret in actiune”.  Ideea a fost propusa si implementata de voluntari ai Fundatiei Pestalozzi, studente la Facultatea de Asistenta Sociala- Anca, Oana, ALexandra, Cristina, Roxana, Claudia.

Elevii  Liceului Greco-Catolic Timotei Cipariu se inscriu in club si participa la activitati din 4 domenii culturale: teatru, pictura, dezbateri, revista. Proiectul a inceput in noiembrie 2009 si creste pe zi ce trece.

Deviza „Descopera, Expermenteaza-Traieste”  este impartasita de din ce in ce mai multi elevi.

Ar fi un pas spre invatamantul occidental daca  si in alte licee ar existe proiecte non-formale unde elevii sa fie incurajati sa se implice, sa socializeze, sa invete,  sa se distreze. Astfel, odata cu schimbarea lor in bine vor fi pregatiti sa schimbe in bine si lucrurile din jurul lor. Vor sti ce si cum sa faca pentru societate.

Mergeti la spectacol maine! Este un prim pas spre implicare si cunoastere a realitatii!

Pentru a reusi sa puna in practica proiecte mai multe si mai mari, Clubul D.E.T primeste cu bratele deschise voluntari! Ce zici, te bagi?

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: